info@crisisrevolution.com

I

tel. +46 8519 775 74

SÅ FUNKAR DET

Så här gör

du en övning

Logga in på vår plattform, välj en krisövning och läs igenom övningshandledningen. Spela upp övningen för dig själv och se vilka frågor som ställs till gruppen. Välj sen ut några andra relevanta frågeställningar för just er organisation ur övningshandledningen. Bestäm ett datum och genomför övningen på plats eller distans med gruppen. I slutet av övningen skapar ni tillsammans en lista på förbättringsåtgärder så ni kan uppdatera era planer och procedurer.

Vi erbjuder

En komplettverktygslåda innehållande videokurser, krisövningar och mallar för planering. Allt kan du göra själv. Instruktioner och övningshandledning medföljer.

För dig som vill förbättra din krisberedskap

Paketet består av moderna scenarios och massor av hacks och mallar. Öva och förbättra din organisation nu. Vi erbjuder ett stort bibliotek med färdiga övningar, videokurser och mallar skapade av experter med decenniers erfarenhet för att göra det enklare och billigare för er att vara förberedda när det oväntade inträffar. Få tillgång till vårt världsomspännande nätverk av krisexperter. Vi har inga dolda kostnader och allt är tillgängligt på flera språk.

Fast kostnad – mindre än 20kr/dag.

Vad är det som ingår?

För under 20kr/dag får du allt detta på ditt språk:

– Över 20st professionella och moderna krisövningar (skrivbordsövningar) med övningshandledning

– Över 20st videokurser samt s.k. hacks för krisberedskap

– Ett antal mallar för planer

Varje år tillkommer nytt material – utan kostnad för Er.

Hur går det till?

Klicka på vår steg-för-steg-film till höger eller boka en personlig demo nedan.